Et godt sted at være

Fred og ro ved Loch an Eilein

Ved søen Loch an Eilein ved Aviemore i Skotland finder vi stedet, hvor alt ånder af fred og ro. Her er der hvile for sjælen - for dén, der ønsker at finde hvile. Og der er en historie at fortælle, noget der sætter tankerne og undren i gang. 

Sådan ønsker vi også, at du får det - og har det - når vi har møder i missionshuset. Det lykkes sikkert ikke lige godt hver gang, - men vi har et godt og vedkommende fællesskab, hvor der er plads til både ældre og yngre. Her er også plads til dig. 

Derfor tilbyder vi også forskellige arbejdsgrene: Hver måned er der to-tre aftenmøder med taler eller et emne, der skal tales om. Vi har Caféen på Nørrevold, som er et åbent fællesskab om formiddagen. Ind i mellem er der Café Elisa, som er et fællesskab, hvor du kan blive udfordret. Og flere gange om året har vi Spis Sammen-aftener. 

Altid med sange og musik. Det løfter samværet.

Rundt om i Varde har vi forskellige grupper, der samles jævnligt for at tale sammen om troen. Det er godt at tale med andre om tro og tvivl og stille spørgsmål om livets mange facetter: glæde og sorg. 

Ring og hør nærmere!

Lad os bare være ærlige: vort formål er at lede dig til et fællesskab med Jesus, som er Guds billede på jorden. Uden Jesus er vor tro forgæves.

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Indre Mission lokale arbejde

02.11.2018

Indre Mission lokale arbejde

Indre Mission har fællesskaber over det meste af landet med aktiviteter for forskellige aldre. Find et fællesskab nær dig. læs mere

Kvindekonference 2019

03.12.2018

Kvindekonference 2019

En opmuntrende og inspirerende konference for kvinder i alle aldre. To dage med oplæg, seminarer, lovsang og fællesskab. læs mere

Vi vil forkynde Kristus og nå længere ud

12.09.2018

Vi vil forkynde Kristus og nå længere ud

Hvor er Indre Mission i 2030? Få inspiration til at nå længere ud med evangeliet. læs mere

Next
    • Varde IM
    • Varde Missionshus
    • Nørrevold 15
    • 6800 Varde