Et godt sted at være

Fred og ro ved Loch an Eilein

Ved søen Loch an Eilein ved Aviemore i Skotland finder vi stedet, hvor alt ånder af fred og ro. Her er der hvile for sjælen - for dén, der ønsker at finde hvile. Og der er en historie at fortælle, noget der sætter tankerne og undren i gang. 

Sådan ønsker vi også, at du får det - og har det - når vi har møder i missionshuset. Det lykkes sikkert ikke lige godt hver gang, - men vi har et godt og vedkommende fællesskab, hvor der er plads til både ældre og yngre. Her er også plads til dig. 

Derfor tilbyder vi også forskellige arbejdsgrene: Hver måned er der to-tre aftenmøder med taler eller et emne, der skal tales om. Vi har Caféen på Nørrevold, som er et åbent fællesskab om formiddagen. Ind i mellem er der Café Elisa, som er et fællesskab, hvor du kan blive udfordret. Og flere gange om året har vi Spis Sammen-aftener. 

Altid med sange og musik. Det løfter samværet.

Rundt om i Varde har vi forskellige grupper, der samles jævnligt for at tale sammen om troen. Det er godt at tale med andre om tro og tvivl og stille spørgsmål om livets mange facetter: glæde og sorg. 

Ring og hør nærmere!

Lad os bare være ærlige: vort formål er at lede dig til et fællesskab med Jesus, som er Guds billede på jorden. Uden Jesus er vor tro forgæves.

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Video og lyd om tro

25.01.2019

Video og lyd om tro

imedia.dk samler video- og lydindhold på tværs af IMs arbejdsgrene. Bliv inspireret selv, eller brug det i smågruppen eller dit fællesskabet. læs mere

Ses vi til sommer?

21.01.2019

Ses vi til sommer?

IM's bibelcampinger er ferie med Jesus i fokus og spændende aktiviteter for alle aldre. Se hvor og hvornår på bibelcamp.dk. læs mere

Find svar på adamogeva.dk

02.11.2018

Find svar på adamogeva.dk

Her finder du rådgivning om følelser, krop og sex. Du kan gå på opdagelse i temaer og arkiv eller selv stille et spørgsmål til brevkassen. læs mere

Next
    • Varde IM
    • Varde Missionshus
    • Nørrevold 15
    • 6800 Varde